ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Θεοφάνης Ραμιώτης, ιδιοκτήτης και δημιουργός στην ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ - GOLD & ART  σπούδασε αργυροχρυσοχοΐα στην σχολή MOCUME από την οποία αποφοίτησε με άριστα.
Οι σπουδές του είναι πιστοποιημένες και περιλαμβάνουν άψογη γνώση της δημιουργίας και του σχεδιασμού του χειροποίητου και του παραγωγικού κοσμήματος, με εξειδίκευση στο εκκλησιαστικό και παραδοσιακό κόσμημα. Το 2002 παρακολούθησε "Σεμινάριο μικρογλυπτικής" και το 2001 "Σεμινάριο Παρασκευής Ζωγραφικού Σμάλτου Limoges", τεχνικές που χρησιμοποιεί στα κοσμήματά του.

Δημιουργίες του σε σχέση με τις χρησιμοποιούμενες τεχνικές έχουν εκτεθεί στο Μουσείο Λαλαούνη με άριστες κριτικές.  Από το 2013 και μετά εκθέτει συστηματικά αρκετές φορές το χρόνο τη δουλειά του εργαστηρίου σε εκδηλώσεις πολιτιστικών φορέων, εκκλησιαστικές εκδηλώσεις αλλά πλαισιώνοντας παρουσιάσεις βιβλίων με σχετική θεματολογία.

Από το 2004 διατηρεί κατάστημα και εργαστήριο χειροποίητου και παραγωγικού κοσμήματος στην Ιστιαία Ευβοίας, σε συνέχεια της τριακονταετούς επιχείρησης του πατέρα του Παναγιώτη Ραμιώτη.ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ "ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ" ΣΤΟ EXTRA CHANNEL
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ BLOG "ΔΙΑΥΛΟΣΝEWS.GR" 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΙΣΤΙΑΙΑ 100,4 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΡΑΝΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ "ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΚΟΣΜΗΜΑ: ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ" ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΕΥΒΟΙΑΣ 


επικοινωνήστε μαζί μας