ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Το εργαστήριο ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ - GOLD & ART αναλαμβάνει να κατασκευάσει οποιοδήποτε αντικείμενο σε σχέδιο του εργαστηρίου ή του πελάτη ή αντίγραφο παραδοσιακού ή κειμηλιακού κομματιού, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με το ίδιο το εργαστήριο στα τηλέφωνα 2226052462 και 6932592357  προκειμένου να συμφωνηθεί η αμοιβή και ο χρόνος παράδοσης, αλλά και να διαλευκανθούν τυχόν απορίες πάνω στο κατασκευαστικό κομμάτι. 
Όλα τα αντικείμενα είναι χειροποίητα, κατασκευασμένα με υπομονή και μεράκι και για το λόγο αυτό τα περισσότερα δεν είναι ετοιμοπαράδοτα και απαιτείται ένα χρονικό διάστημα μέχρι να παραδοθούν στον πελάτη.
Όταν συμφωνηθεί η αμοιβή, ανάλογα το ποσό, απαιτείται προκαταβολή 50% του ποσού για ποσά μέχρι 300€ ή 35% για ποσά μεγαλύτερα, προκειμένου να επικυρωθεί η παραγγελία και να  ξεκινήσει η κατασκευή του αντικειμένου. Η προκαταβολή κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό και με την επιβεβαίωσή της ξεκινά η δημιουργία του κοσμήματος ή του αντικειμένου. Για ετοιμοπαράδοτα αντικείμενα αξίας μέχρι 100 ευρώ που μπορείτε να δείτε και στο πωλητήριο του εργαστηρίου, αυτά αποστέλλονται με αντικαταβολή στον πελάτη. 
Καθ' όλη την διάρκεια κατασκευής, σύμφωνα με την αρχική συμφωνία, ο πελάτης μπορεί να αποπληρώνει σταδιακά το κόσμημα, σε κάθε περίπτωση όμως, η τελική δόση θα πρέπει να συμπίπτει με την παραλαβή του αντικειμένου. 
Η κατασκευή των κοσμημάτων ξεκινά από την ημέρα επιβεβαίωσης της κατάθεσης της προκαταβολής στην τράπεζα και η διάρκεια κατασκευής ποικίλει ανάλογα το φόρτο εργασίας του εργαστηρίου και την πολυπλοκότητα του σχεδίου.
Σε όλη την διάρκεια κατασκευής ο πελάτης ενημερώνεται για την πορεία της παραγγελίας του με φωτογραφίες από την πορεία δημιουργίας του αντικειμένου, προκειμένου να γίνουν έγκαιρα τυχόν τροποποιήσεις. 
 Όταν το κόσμημα έχει ολοκληρωθεί, αποστέλλεται μέσω e-mail  φωτογραφία του στον πελάτη  και αφού γίνει η πληρωμή της τελικής δόσης, σε τραπεζικό λογαριασμό ή με αντικαταβολή, αποστέλλεται το αντικείμενο ή τα αντικείμενα, με courrier ή όπως έχει συμφωνηθεί. Αν επιλεγεί η πληρωμή μέσω τραπέζης, η αποστολή των αντικειμένων δεν γίνεται προτού ελεγχθεί οτι έχει αποπληρωθεί και η τελευταία δόση. 
Σε περίπτωση που ο πελάτης δεν θέλει να παραλάβει το αντικείμενο, δεν γίνεται επιστροφή των χρημάτων που έχει προκαταβάλλει. 
Τα αντικείμενα παραδίδονται με την ανάλογη συσκευασία, έτσι ώστε να μεταφερθούν με ασφάλεια αλλά και να προστατεύονται και να φυλάσσονται επί μακρόν και συνοδεύονται από την ανάλογη απόδειξη ή τιμολόγιο.

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία , 

Θεοφάνης Ραμιώτης


Tο λογότυπο ΘΡ και η επωνυμία ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΗ - GOLD & ART,  είναι copyright του εργαστηρίου μας, ομοίως και τα σχέδια των κοσμημάτων που αποτελούν δουλειές του εργαστηρίου. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, η εμπορική χρήση και η δημοσίευση εικόνων και κοσμημάτων από τη σελίδα μας δίχως προηγούμενη επικοινωνία μαζί μας στο ramiotisart@gmail.com  και τη σαφή αναφορά στη σελίδα μας από όπου προέρχονται.